Axel Toretto

Servicii de transport bunuri si autovehicule
cu acoperire nationala si europeana.
Casa de Expeditii

Casa de Expeditii

In calitate de Casa de Expeditie asiguram buna desfasurare a transportului,asigurarea noastra acopera minim 100.000 Euro pentru fiecare intermediere de transport
Suntem o companie specializata in transport rutier de autovehicule si marfuri atat pe teritoriul Romaniei cat si in toata Europa.

Cu ajutorul unui colectiv specializat si scolarizat, oferim servicii de intermedieri si consultanta de specialitate in expeditii rutiere pentru orice tip de marfuri si pentru orice destinatie, pe rute interne sau internationale.

Numarul clientilor este intr-o crestere semnificativa prin aceasta deducem ca serviciile prestate de firma noastra este de o calitate ridicata Rutele pe care le acoperim sunt in toate tarile UE, transportul de marfa poate fi in regim grupaj,exclusiv, door to door in functiile de necesitatile fiecariu client marfa poate fi livrata de oriunde din Europa in Romania si invers intr un timp de 24-48ore

Costuri

Datorita specificului serviciilor oferite, oferta financiara se calculeaza pentru fiecare proiect in parte. Va vom inainta o ofertă personalizată, adaptată nevoilor specifice proiectului dumneavoastră.