Axel Toretto

Servicii de transport bunuri si autovehicule
cu acoperire nationala si europeana.
Casa de Expeditii

Serviciile noastre

Va oferim soluții flexibile și suport profesionist pe întregul flux de transport, de la dumneavoastra pana la receptia la destinatar.

Transport autovehicule

Servicii complete pentru transport autovehicule, atat national si european

Service auto

Service pentru autocamioane si semiremorci, inclusiv transportoare de orice tip

Transport marfa

Intern si International, bunurile si marfa dumneavoastra vor ajunge la destinatie

Atelier mobil

Ateliere mobile pentru depanări camioane în regim de urgență

Casa de expeditii

Solutii de transport si consultanta de specialitate in expeditii rutiere

Servicii adiacente

Servicii de manipulare si receptie marfuri la cererea expeditorului sau a destinatarului

Despre noi

Axel Toretto este o companie specializata in domeniului logisticii auto din Romania, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Compania este la ora actuala un adevarat lider in ceea ce priveste serviciile de logistica specifice domeniului auto.

Sediul central al Axel Toretto se afla in Giurgiu, in imediata vecinatate cu granita Romano – Bulgara si cu deschidere la E70 si E85. Cu o infrastructura adecvata si special conceputa pentru logistica auto compania poate oferi servicii de calitate la standarde europene pentru orice potential client in domeniu.

Activitatile noastre sunt sustinute de echipe profesioniste formata din personal instruit si de asemenea de o infrastructura de transport proprie cu camioane noi special destinate si pregatite pentru aceasta activitate, cu utilaje de service mobil si infrastructura informatica de exceptie.

Avem capacitatea logistica sa oferim servicii 24 de ore din 24 care să corespundă nevoilor dvs. logistice și bugetare specifice. Nu numai că livrăm în toata Romania, dar putem să ne ocupăm de transportul bunurilor sau autovehiculelor dumneavoastra in toata Europa